Hajbeültetés Műtéti Nap: 2021. Október 08. Péntek. Kedvező csomag (2500 hajszál)

Az ajánlat lejárt

Termék állapota: Új

Az aukció lejárt, mert nem volt egy ajánlattétel sem.

Leírás

Hajbeültetés Műtéti Nap: 2021. Október 08. Péntek.  Kedvező csomag (1 napos 2500 hajszál beültetésére)

Ennek a csomagnak az eredeti ára 480.000 Ft!

Érdemes tehát belevágnod a licitbe! A licitlépcső: 10.000 Ft, ennyit kell rálicitálnod az utolsó ajánlatra, ha eredeti ár alatt akarod megúszni a hajbeültetést. Ha rádlicitáltak, arról is kapsz automatikus rendszerüzenetet e-mailben. Ekkor vissza tudsz térni a fiókodba és megerősítheted a szándékod egy újabb licittel. A licitálás regisztrációhoz kötött, ez megfelel minden adatvédelmi követelménynek.

A sikeres licitet követően a hajbeültetést akkor végezhetjük el, ha a személyes konzultáció során / vagy a beküldött fotók alapján orvosunk megállapítja, hogy a nyertes ajánlattevőnek a tarkótáji tájékán (ún. donorterület) megfelelő mennyiségű és minőségű, a hajhiányos területre történő átültetéshez szükséges hajszála van, továbbá ha maga a ritkult haj is kezelhető állapotban van. Természetesen semmit nem kell fizetni addig, míg az orvosi felmérés nem történik meg. A licit részletes szabályzata itt olvasható:

Online árverési szabályzat

Összes ajánlat:

A licit lejárt erre a műtéti napra

Az aukció lejárt, mert nem volt egy ajánlattétel sem.
Az aukció elkezdődött 2021-09-27 15:12
Bezár

Ha fontos a jó ár vagy van már ára hajbeültetésre jelentkezzen ingyenes konzultációnkra, mi adunk jobbat! Akár 300.000 Ft kedvezmény!